Powered by Invision Power Board

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Mano istorijos juokingos ir trumpos
Bevardis
Posted: December 04, 2007 07:45 pm
Quote Post

Naujokas
*

Group: Members
Member No.: 17

Karta stebejau tokia mergina,na draugas paprase pasekti ja biski,pranesti kur ji lankosi,gal ka suzinosiu.Ir paskui as parduotuvej sedejau ant suoliuko o ji priejo ir sako ko mane sekioji.As apsimeciau kad nesekiojau,bet draugo tai neisdaviau biggrin.gif
PMEmail Poster
Spy
Posted: December 04, 2007 07:51 pm
Quote Post

Administrator 2

Group: Admin
Member No.: 5

QUOTE (Bevardis @ December 04, 2007 07:45 pm)
Karta stebejau tokia mergina,na draugas paprase pasekti ja biski,pranesti kur ji lankosi,gal ka suzinosiu.Ir paskui as parduotuvej sedejau ant suoliuko o ji priejo ir sako ko mane sekioji.As apsimeciau kad nesekiojau,bet draugo tai neisdaviau  biggrin.gif

Įdomu kaip ta mergina turėjo jaustis unsure.gif Nors thats our job biggrin.gif Man irgi panašiai buvo.Na kai aš turėjau pasekti tokiį vaikiną jis atsisuka keistai į mane pažiūri,nusisuka,taip kelis kartus biggrin.gif Mane demaskavo! biggrin.gif
PM
Slaptoji agente
Posted: December 04, 2007 08:23 pm
Quote Post

Narys
**

Member No.: 7

QUOTE (Spy @ December 04, 2007 07:51 pm)
QUOTE (Bevardis @ December 04, 2007 07:45 pm)
Karta stebejau tokia mergina,na draugas paprase pasekti ja biski,pranesti kur ji lankosi,gal ka suzinosiu.Ir paskui as parduotuvej sedejau ant suoliuko o ji priejo ir sako ko mane sekioji.As apsimeciau kad nesekiojau,bet draugo tai neisdaviau  biggrin.gif

Įdomu kaip ta mergina turėjo jaustis unsure.gif Nors thats our job biggrin.gif Man irgi panašiai buvo.Na kai aš turėjau pasekti tokiį vaikiną jis atsisuka keistai į mane pažiūri,nusisuka,taip kelis kartus biggrin.gif Mane demaskavo! biggrin.gif

Manes dar ne karto nera demaskave biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PMEmail Poster
Luster
Posted: December 05, 2007 10:05 am
Quote Post

Naujokas
*

Member No.: 6

Kadangi as esu naujoke ir dar kvaila tai man neiseina nieko gero nudirbti dry.gif
PMEmail Poster
Spy
Posted: December 05, 2007 10:12 am
Quote Post

Administrator 2

Member No.: 5

QUOTE (Luster @ December 05, 2007 10:05 am)
Kadangi as esu naujoke ir dar kvaila tai man neiseina nieko gero nudirbti dry.gif

Tai tu tik naujokė ir nesirūpink gal pavyks išmokti šio to wink.gif
PM
Slapuke
Posted: December 05, 2007 11:02 am
Quote Post

Naujokas
*

Member No.: 16

Man kartais kvailai skamba tas snipinejimas ir panasiai bet visai patinka kai paciai reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
PMEmail Poster
Slaptoji
Posted: December 05, 2007 11:27 am
Quote Post

Administrator

Member No.: 1

QUOTE (Slapuke @ December 05, 2007 11:02 am)
Man kartais kvailai skamba tas snipinejimas ir panasiai bet visai patinka kai paciai reikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Man taip pat biggrin.gif
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll